- 1 kilo hamsi
- 1 su bardagı pirinç
- 2 adet kuru soğan
- 1 çorba kaşığı dolmalık fıstık
- 1 tatlı kasığı kuş üzümü
- tuz, karabiber, pul biber
- yeteri kadar sıvı yağ
Popüler Yayınlar
-
Çağımızın yeniliklerini takip etme. Her kesimde olduğu gibi, bizim sektörde de bir yenilenme söz konusudur Yeni çıkan veya dış ...
-
1)BİZE KENDİNİZİ TANITIRMISINIZ? _1978 SAMSUN doğumluyum mesleğime 1994 Antalyada başladım. Benim için önemi çok olan baba dostu...
-
gorgot çorbası Malzemeler - 1 Su bardağı Kuru Fasulye - 2 Su bardağı Mısır - 3.5 ( 7/2 ) Su bardağı Yoğurt Üzeri İçin - Ka...
-
Zengin Türk Mutfağı Türk mutfağı Türkiye'nin ulusal mutfağıdır. Osmanlı kültürünün mirasçısı olan Türk mutfağı hem Balka...
-
karalahana çorbası malzemeler 1 demet ince kıyılmış karalahana 1 kase küp şeklinde doğranmış patates 1 kas...
-
İyi Yemek Pişirme Sanatı İyi yemek yapmak demek tarifi iyi uygulamak anlamına kesinlikle gelmez.Çünkü iyi ve güzel yemek yapmanın sırrı he...
-
Tarif BERRAK KONSOME 8 su bardağı tuzsuz et (esmer et ya da tavuk) suyu (yağı bütünüyle alınmış) 3 yumurtanın akı 125 ...
-
Yemek Yapmak Sanat İşidir Güzel yemek yapmak demek tarifi iyi uygulamak anlamına kesinlikle gelmez.Çünkü iyi ve güzel yemek yapmanın sı...
-
Yemek Yapmak Marifet İster Mükemmel bir soteye kim hayır derki… Güzel yemek yapmak demek tarifi iyi uygulamak anlamına kesinlikle gelme...
-
Kuymak , Samsun 'dan Artvin 'e yani Ordu , Giresun , Trabzon , Rize , Artvin , Sivas, Tokat ve Erzurum illerinde çok popüler...
21 Mayıs 2015 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder